0

پاره یادداشت‌ها

پاره یادداشت‌ها/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : نشر مركز
•سال نشر : 1389
• نوع کتاب : ترجمه
• رده سنی : 0
• تیراژ : 2200
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 978-964-213-067-2
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 248
• قیمت : 52000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"خاطرات مطمئنا در آن‌چه فراموش شده، ریشه دارند. در هاویه‌ای ظلمانی، درهم لولنده از محرك‌های ناشناخته، امیال، انگیزش‌ها، جوشش‌ها و دلشوره‌هایی كه هرگز نخواهیم توانست پیدایشان كنیم اما حسشان می‌كنیم. كتاب حاضر مجموعة یادداشت‌هایی است كه از سال 1963 تا 1967 نوشته شد و در همان سال به چاپ رسید. كتابی كه نه یك دفترچة خاطرات یا واقعی‌نگاری روزانه به شیوة معمول بلكه شامل یادداشت‌های بی‌تاریخ و بی‌مكان است كه از پی هم می‌آیند و تنها فضای سفیدی آنها را از هم جدا می‌كند و پاره‌ای از این یادداشت‌ها در دیگر آثار نویسنده، عینا یا با تغییراتی تكرار می‌شوند."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
• توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.