0

پروتزهای چشمی

پروتزهای چشمی/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : دانشگاه علوم پزشكی و خدمات بهداشتی درمانی استان فارس
•سال نشر : 1384
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 1000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-6874-60-6
• تاریخ نشر :
• محل نشر : شیراز
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 128
• قیمت : 0
• نوبت چاپ : 1
• قطع : وزیری
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"كتاب حاضر درباره‌ی پروتزهای چشمی این موضوعات را دربردارد: روش‌های متداول برای پوشش ظاهری كاسه چشم، كاسه‌ی چشم بی‌چشم طبیعی، ایمپلنت‌های حدقه‌ی بی‌چشم، پیشینه‌ی چشم‌های مصنوعی، انواع چشم مصنوعی، اكولاریست كیست؟ مراحل ساخت چشم مصنوعی، حركت چشم مصنوعی و كارگذاری پین، مراقبت از چشم مصنوعی و چگونگی تمیز كردن آن، معاینه‌های ادواری از سوی چشم‌پزشك و اكولاریت، بیرون آوردن و كارگذاری چشم مصنوعی، عوارض استفاده از چشم مصنوعی نامناسب، حساسیت به چشم مصنوعی، قطره‌های چشمی، چشم مصنوعی یدكی، استفاده از چشم مصنوعی به هنگام ورزش، تعویض چشم مصنوعی، نكاتی مهم برای بهبود ظاهری چشم مصنوعی."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
• توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.