0

پیامبر و دیوانه

پیامبر و دیوانه/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : نیك فرجام
•سال نشر : 1385
• نوع کتاب : ترجمه
• رده سنی : 0
• تیراژ : 5000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-96277-9-0
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی : انگلیسی
• تعداد صفحات : 136
• قیمت : 14000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"این مجموعه ترجمه‌ی دو كتاب از "جبران‌خلیل جبران" است با نام‌های "پیامبر" و "دیوانه". در بخش آغازین با عنوان"پیامبر"، پیامبر، پس از توقفی دوازده ساله در شهر "اورفالیس"، سرانجام می‌بیند كشتی‌ای كه باید او را به دیار خود بازگرداند، از راه رسیده است. آن‌گاه همه‌ی ساكنان "اورفالیس" گرد او جمع می‌شوند و هریك، بر حسب اشتغالات خاطر خود، از او درخواست می‌كند از وجهی از وجوه زندگی برای آن‌ها سخن بگوید: عشق، زناشویی، فرزندان، هبه، خوراك، كار، شادی‌ها و غم‌ها، مسكن، جام، بازرگانی، جنایات و مكافات، قوانین، آزادی، عقل و احساس، رنج، معرفت نفس، آموزش، دوستی، سخن، زمان، خیر، شر، نماز، لذت، زیبایی، دین، و مرگ. پیامبر به هریك از این پرسش‌ها با زبانی ساده و مستقیم پاسخ می‌دهد. استفاده‌ی او از رمز و تمثیل در این گفته‌ها به سخنان او زیبایی و عمق می‌بخشد. و در بخش دوم با عنوان "دیوانه" حكایاتی تمثیلی و رمزگونه با موضوع محوری "دیوانگی" فراهم آمده است."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.