0

پیوند

پیوند/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : شباویز
•سال نشر : 1386
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 12
• تیراژ : 2200
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 978-964-505-222-3
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 36
• قیمت : 27000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : وزیری
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"كتاب حاضر برگرفته از داستان "شیخ صنعان" است. كه در "منطق الطیر" سروده‌ی عطار روایت شده است. مرادی بزرگ كه صدها مرید دارد و در دین مردی كامل است. بارها خواب می‌بیند كه در روم به پای بتی افتاده و در حال پرستش آن است. به دنبال تعبیر آن با مریدان راه روم را در پی می‌گیرد و پس از چندی كه در آن دیار می‌ماند و چیزی نمی‌یابد راه بازگشت در پیش می‌گیرد. اما در میانه‌ی راه...."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.