0

تئوری موسیقی كاربردی

تئوری موسیقی كاربردی/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : چنگ
•سال نشر : 1386
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 100
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-8538-32-8
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 310
• قیمت : 70000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رحلی
• شماره جلد : 1
• چکیده : ,"علم موسیقی دارای زبان ویژه‌ای است. تئوری موسیقی، مباحثی روشمند است كه عناصر تشكیل‌دهنده‌ی این زبان را تشریح می‌كند؛ مواردی نظیر ریخت‌شناسی، حالت‌ها، كاربرد آن‌ها در نوع تركیب زبانی و دستورها و قوانین لازم در نگارش موسیقی. به طور كلی می‌توان از تئوری موسیقی به دستور زبان موسیقی تعبیر كرد. امروزه تئوری موسیقی عموما شامل دو سطح مقدماتی و پیشرفته است. معمولا آموزه‌های مقدماتی در سرایش یا سلفژ و آموزش‌های پیشرفته در هارمونی، كنترپوآن، فرم و ملودی است. دیگر جنبه‌های تئوری موسیقی كه ارتباط تنگاتنگی با ملودی دارند عبارت‌اند از: ریتم و جمله‌بندی. از دیگر جنبه‌های علمی مرتبط با تئوری موسیقی می‌توان به صورت‌شناسی، محاسبه‌ی فواصل، گام‌ها و... اشاره كرد. ابعاد فلسفی و خردورزانه در موسیقی نیز به حیطه‌ی زیباشناسی مربوط می‌شوند. كتاب حاضر جلد اول از مجموعه‌ی دو جلدی "تئوری موسیقی كاربردی" است كه در پنج فصل، اهم مطالب تئوری موسیقی در آن گنجانده شده است. عناوین فصول عبارت‌ است از: مبانی موسیقی؛ میزان و ضرب؛ فاصله‌شناسی؛ حالت‌ها و حركت‌ها؛ و اختصارات."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
• توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.