0

تاریخ الصوفیه

تاریخ الصوفیه/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : طهوری
•سال نشر : 1389
• نوع کتاب : گردآوری و ترجمه
• رده سنی : 0
• تیراژ : 1650
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 978-964-6414-94-5
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : عربی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 176
• قیمت : 3500
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"كتاب حاضر، گزیده‌ای از كتاب «تاریخ الصوفیه» اثر «ابو عبدالرحمن سلمی» (412 هـ . ق) است كه در آن زندگی و گفته‌های مشایخ نامدار صوفیه نظیر: «اسماعیل بکر سكری»، «حسین حلاج قزوینی»، «تویك خیاط صوفی»، «احمد ابوالحواری» و... بررسی شده است. كتاب بر اساس نام صوفیه، ترتیب حروف الفبا تنظیم شده است. لازم به ذكر است متن عربی «تاریخ الصوفیه» نیز، به طور كامل آورده شده است."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.