0

Imam Hossein (PBH) and his companions

Imam Hossein (PBH) and his companions/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : ابتكار نو
•سال نشر : 1388
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 1000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 978-964-6579-48-4
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : انگلیسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 226
• قیمت : 40000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"امام حسن (ع)، امام دوم شیعیان از دنیا رفتند و شیعیان عراق به پا خواسته و نامه‌ها به امام حسین (ع) نوشتند كه ما معاویه را از خلافت خلع كرده و با شما بیعت می‌كنیم. آن حضرت با نویسندگان آن نامه‌ها موافق نبود، بنابراین به آنان یادآور شد كه همانا بین من و معاویه، عهد و پیمانی است و شكستن آن جایز نیست تا زمان آن به پایان برسد. تا اینكه معاویه از دنیا رفت. در سال 60 هجری، در نیمة ماه رجب، یزید به ولید بن عتبه بن ابی سفیان، كه از سوی معاویه فرماندار مدینه بود، خواست كه بدون فوت وقت از امام حسین بیعت بگیرد، اما آن امام بیعت نكرد. كتاب حاضر، به زبان انگلیسی، داستانی از واقعة كربلاست و از كتاب «الارشاد» تالیف «محمد بن محمد بن النعمان» ملقب به «شیح مفید» اقتباس شده است. وقایع كربلا در این داستان از زمان شهادت امام حسن (ع) آغاز می‌شود."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
• توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.