0

تنزیه انبیاء (از آدم تا خاتم)

تنزیه انبیاء (از آدم تا خاتم)/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : مبین اندیشه
•سال نشر : 1389
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 5000
• نوع جلد : گالینگور
• شابک : 978-600-5133-69-1
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 290
• قیمت : 50000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : وزیری
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"در جلد نخست از مجموعة «تفسیر موضوعی قرآن» ?? درس از سلسله درس‌های «تفسیر موضوعی قرآن»، دربارة «تنزیه انبیا»، که توسط آیت‌الله «محمدهادی معرفت» در سال 1373ش. در حوزة علمیة قم تدریس شده، ارائه می‌گردد. در این سلسله درس‌ها مباحثِ: عصمت پیامبران؛ عصمت پیامبر اسلام و دلایل منکران عصمت قبل از بعثت؛ آیات سهو النبی و ردّ شبهه آنها؛ آیات متشابه دربارة پیامبر اسلام و آیات متشابه دربارة پیامبران از آدم تا عیسی بن مریم(ع)، بررسی شده است."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
• توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.