0

تنكلوشا

تنكلوشا/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : میراث ‌مكتوب
•سال نشر : 1384
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 1500
• نوع جلد : گالینگور
• شابک : 964-8700-01-X
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 355
• قیمت : 50000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : وزیری
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"این كتاب، از آثار كهن مربوط به تنجیم است كه ظاهرا بر اساس نجوم ایرانی و با عنایت به اسطوره‌ها و حكایات عصر، در زمان ساسانیان، سامان یافته است. در ادبیات تنجیمی چنین حكایت می‌شود كه تنكلوشا، پس از سازمان آن در ایران و لابد به فارسی میانه (پهلوی) به زبان سریانی، و سپس در دوره‌ی اسلامی به عربی ترجمه شده و منبع اطلاع‌ بسیاری از ادبیات تنجیمی بعد از خود بوده است. در كتاب، نخست مباحثی در زمینه‌ی اثبات طلسمات، كیفیت استعمال طلسم و منفعت آن، و علل پنهان داشتن این علم از عوام، مطرح گردیده و سپس درجات مختلف صور فلكی بازگو شده است. گفتنی است كنون نسخه‌ای از ترجمه‌ی سریانی این كتاب شناخته نیست، ولی از ترجمه‌ی عربی و نیز ترجمه‌ی فارسی آن ـ كه هر دو كاملا با هم مطابق هستند ـ نسخه‌هایی در دست است. نگارنده در كتاب با پیش‌گفتار مفصل نگارنده (مصحح)، معانی واژگان و عبارات و اصطلاحات متن، و مدخل منظوم اثر "عبدالجبار خجندی" (رساله‌ای در احكام نجوم، منظوم به سال 616 هـ ق) همراه است."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.