0

تواشیح المحبین

تواشیح المحبین/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : دار الثقلین
•سال نشر : 1378
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 3000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-6823-09-2
• تاریخ نشر :
• محل نشر : قم
• زبان : عربی
• زبان اصلی : فارسی
• تعداد صفحات : 144
• قیمت : 4000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : این كتاب شامل تخمیسی عربی بر قصیده تابناك((عبدالباقی فاروقی)) است كه فضایل بسیاری از پیامبر اكرم(ص) را در ادبیات خود جای داده است .از دیگر مطالب كتاب منظومه((حدیث الكساء)) یا نزول آیه((تطهیر)) و قصایدی درباره امام حسین(ع) است .((تواشیحی)) نیز در كتاب دیده می‌شود كه بیشتر آنها به صورت نوار كاست عرضه شده است .سراینده ذیل مقدمه به این مضامین اشاره می‌كند :مفهوم واژه ((تواشیح))، ((شعر موشح چیست))، ((تخمیس چیست))، ((تاثیر تواشیح در نفوس)) و ((تشطیر چیست)) .فهرست برخی سروده‌ها عبارت‌اند از :((ضوء‌الحسین))، ((یا مالك الملك))، ((یا الهی))، ((هام قلبی))، ((افاطم))، ((بشری لنا)) و ((لا تفرحونی)) .

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
• توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.