0

ثواب ختم صلوات

ثواب ختم صلوات/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : نشر بوستان قرآن
•سال نشر : 1387
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 5000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 978-600-90599-0-4
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 80
• قیمت : 4000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : جیبی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"ذكر صلوات روح انسان را جلا می‌دهد و موجب تقرب انسان به پیامبر (ص) و اهل بیت (ع)، دخول انسان به بهشت، و شست‌وشوی گناهان می‌شود. از دیگر آثار صلوات می‌توان به فریادرسی صلوات در قبر، درمان فراموشی، رفع غم، خلاصی از دشواری‌ها و... اشاره كرد. بنابراین در هر مكانی، از ذكر صلوات نباید غافل بود؛ چرا كه صلوات بیمه‌كننده است و مهم‌تر آن كه موجبات خشنودی ائمة معصومین (ع) و فرشتگان و تقرب به خداوند یكتا را فراهم می‌آورد. مولف، سومین شماره از مجموعة «ثواب الاعمال» را با بهره‌مندی از آیات و روایات ائمة معصومین (ع) در ده فصل تحت عناوینی چون: فضیلت صلوات، آثار، زمان و آداب صلوات و.... نگاشته است."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.