0

جمشید و خورشید

جمشید و خورشید/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : شباویز
•سال نشر : 1386
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 4
• تیراژ : 2200
• نوع جلد : مقوایی
• شابک : 978-964-505-244-5
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 32
• قیمت : 22000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : وزیری
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"شاهزاده "جمشید" در خواب، زیبا‌رویی را ‌دید و به او دل باخت. پس از مدتی دریافت كه او "خورشید"، دختر قیصر روم، است. جمشید در كسوت یك بازرگان به آن‌جا رفت، از نزدیكان و مشاوران قیصر شد و به دربار راه یافت و با هدایای گران‌بها دل خورشید را به دست آورد و او را با خویش هم‌پیمان كرد. اما خورشید را در كودكی به نام "شادی شاه" ـ پسر خسروی شام ـ كرده بودند. اما خورشید از شادی شاه، گریزان بود و دل در گروی جمشید داشت. پس از مدتی شادی شاه با لشكریانش برای آوردن خورشید به روم آمد. از طرفی جمشید كه در این مدت وزیر و محرم اسرار قیصر شده بود توانست با نجات جان قیصر از حمله‌ی یك حیوان وحشی، خود را پیش از پیش به قیصر نزدیك سازد تا جایی كه قیصر از ازدواج دخترش با شادی شاه پشیمان شد و با قرار دادن سه شرط دشوار، مخالفت خویش را نشان داد. شادی شاه به شام بازگشت و پس از آن جنگی میان دو كشور در گرفت. جمشید لشكری آماده كرد و به جنگ شامیان شتافت و در پیكاری خونین، سرزمین شام را به دست آورد و تاج پادشاهی شام را برای قیصر برد. قیصر سه هفته شادمانی كرد و در پایان هفته‌ی سوم، خورشید را به همسری جمشید درآورد."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.