0

جوامع الخطب

جوامع الخطب/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : نشر حسینی
•سال نشر : 1381
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 3000
• نوع جلد : گالینگور
• شابک : 964
• تاریخ نشر :
• محل نشر : ارومیه
• زبان : عربی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 270
• قیمت : 0
• نوبت چاپ : 1
• قطع : وزیری
• شماره جلد : 0
• چکیده : در این كتاب، گوشه‌هایی از زندگی رسول اكرم (ص)، ابوبكر، عمر بن الخطاب، عثمان بن عفان، علی (ع)، عمر بن عبدالعزیز، امام حسین (ع)، و برخی شخصیت‌های دیگر به زبان عربی بازگو می‌شود .بخشی از كتاب به مطالبی درباره سیره و اخلاق اسلامی نیز رذایل و فضایل اخلاقی مومنان اختصاص دارد .

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.