0

جهانی شدن

جهانی شدن/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : ابتكار دانش
•سال نشر : 1388
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 1000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 978-600-5169-28-7
• تاریخ نشر :
• محل نشر : قم
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 108
• قیمت : 25000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"بررسی ابعاد مختلف فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و حتی فردی پدیده جهانی شدن است. در این كتاب ابتدا به تجزیه و تحلیل ابعاد مختلف جهانی‏سازی از منظر آنتونی گیدنز یكی از جامعه‏شناسان برجسته معاصر پرداخته شده و سپس اثرات جهانی شدن بر دولتهای ملی و نیز جهانی شدن و تأثیر آن بر اقتصاد آزاد و اقتصاد دیجیتالی مورد بحث و بررسی قرار گرفته است. تأثیر دموكراسی بر اخلاق فردی انسانها، خانواده، دموكراسی، سنتها و فرهنگهای ملل مختلف و تجارت الكترونیك از مهم‎ترین مباحث این كتاب است. نگارندگان دو دیدگاه متفاوت مبنی بر نابود شدن یا عدم نابود شدن دولتهای ملی بر اثر پدیده جهانی‏سازی را به طور مفصل بررسی نموده‏اند."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.