0

چرا باید با دوستانم سهیم باشم؟

چرا باید با دوستانم سهیم باشم؟/

•پدید اورندگان : , , ,
•ناشر : تیمورزاده ، كتابهای حاجی لك لك , نشر طبیب
•سال نشر : 1386
• نوع کتاب : ترجمه
• رده سنی : 6
• تیراژ : 3000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 978-964-420-383-1
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی : انگلیسی
• تعداد صفحات : 36
• قیمت : 19500
• نوبت چاپ : 1
• قطع : بیاضی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"نگارنده در این كتاب آموزشی بر سهیم شدن كودك در كارهای خود با دیگران تاكید می‌ورزد. بر این اساس وی ابتدا طی مثال‌های متعدد، عدم علاقه‌ی كودك به مشاركت با دیگران را یادآور می‌شود و در ادامه راه‌كارهایی را در خصوص رفع این امر بازگو می‌كند كه از آن جمله است: تشویق كودك به بازی كردن با اسباب‌بازی دیگر دوستان و تقسیم خوراكی‌های خود با دیگران. گفتنی است مشاركت كودك با دیگر دوستان در بهبود روابط او، نیز چگونه كنار آمدن با دیگران، درك احساس دیگر افراد، و احساس رضایت خود از فرد موثر است."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
• توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.