0

چه بنویسیم؟ ... چه‌گونه بنویسیم؟

چه بنویسیم؟ ... چه‌گونه بنویسیم؟/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : آنسه
•سال نشر : 1385
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 3200
• نوع جلد : گالینگور
• شابک : 964-96186-3-5
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 80
• قیمت : 15000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : جیبی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"این نوشتار متضمن نكته‌ها و توصیه‌هایی است برای چگونگی نوشتن و نویسندگی كه در قالب عبارات كوتاه فراهم آمده است. نویسنده برای مثال می‌گوید: "وقتی برای خودت می‌نویسی، از دیگران بسیار در نوشته‌هایت بیاور، و وقتی برای دیگران می‌نویسی، فقط از خودت. تو نباید باربر باشی / كه گفته‌هایت دیگران را جابه‌جا ‌كند / باید كارگر باشی / كه با گفته‌های دیگران بنایی تازه می‌سازد."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
• توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.