0

حباب اعتیاد

حباب اعتیاد/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : میكائیل , اشجع
•سال نشر : 1387
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 3000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 978-964-2613-31-1
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 128
• قیمت : 16000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"«اعتیاد»، در لغت، به معنای خو گرفتن به چیزی بر اثر تكرار و در واقع استفاد? اجباری از یك ماده، بدون در نظر گرفتن عوارض آن است. ولی بیش‌تر، منظور از اعتیاد، سوء مصرف مواد مخدر است. در حقیقت افراد معتاد به اجبار و بدون اراده از مواد مخدر استفاده كرده و به آن وابستگی جسمی و روانی پیدا می‌كنند. بنابراین چون نیاز به مصرف احساس می‌كنند، چاره‌ای جز استعمال مجدد مواد نداشته و بر اثر همین حالت به صورت مرتب، میزان مصرف خود را افزایش می‌دهند. كتاب پیش رو با هدف آشنایی مخاطبان با ابعاد مختلف اعتیاد، و شناخت عوامل زمینه‌ساز این مشكل و راه‌های پیش‌گیری از آن به رشت? تحریر درآمده است."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.