0

حرفهای بی‌مخاطب

حرفهای بی‌مخاطب/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : مهر صفا
•سال نشر : 1388
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 1500
• نوع جلد : شومیز
• شابک :
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 200
• قیمت : 38000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : جیبی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"آنچه در این كتابچه گردهم آمده‌است، گلچینی است از سخنان«دكتر علی شریعتی» با موضوعات متفاوت، كه از كتاب‌های«مجموعه آثار» و «كویر» استخراج شده‌اند. برای مثال به جملات زیر كه از جلد سیزدهم كتاب مجموعه آثار، صفحه‌ی چهل و سه انتخاب شده‌اند توجه نمایید: ...«بودن من» بی‌مخاطب مانده‌است. من در این بهشت، همچون تو در انبوه آفریده‌های رنگارنگت، تنهایم! «تو قلب بیگانه را می‌شناسی كه خود در سرزمین وجود بیگانه بوده‌ای»! «كسی را برایم بیافرین تا در او بیارامم». دردم، درد«بی كسی» بود!"

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
• توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.