0

حلاج

حلاج/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : نشر مركز
•سال نشر : 1378
• نوع کتاب : ترجمه
• رده سنی : 0
• تیراژ : 3000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-305-434-9
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : انگلیسی
• زبان اصلی : فارسی
• تعداد صفحات : 126
• قیمت : 6500
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : نوشتار حاضر، پژوهشی است در باب شخصیت((حلاج)) عارف نامدار قرن سوم هجری، نیز اوضاع دینی، سیاسی و اجتماعی عصر وی .در این پژوهش، مولف ضمن بررسی و تشریح رگه‌های اعتقادی حلاج، انگیزه‌ها، آرمان‌های روحانی و اجتماعی، عوامل صف‌آرایی قشرهای مختلف جامعه و بالاخره شهادت این عارف شوریده، تصویری از شخصیت وی به دست می‌دهد .مخاطبان كتاب را با این عناوین پی می‌گیرند : ((واقعیات زندگی حلاج و موضوع نابودی))، ((ظهور مجدد حیات روحانی حلاج و تاثیر مكرر آن))، ((مساله همه‌نگری))، ((مساله بی‌همانندی))، ((جایگاه حلاج در عرفان اسلامی)) و ((مرگ حلاج)) .در صفحات پایانی، گزیده كتاب‌شناسی، فهرست نام‌ها و اصطلاحات مندرج است .

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.