0

خودروهای انژكتوری

خودروهای انژكتوری/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : امیر علی
•سال نشر : 1388
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 1000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 978-964-7731-38-6
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 68
• قیمت : 30000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"در جلد دوم، از مجموعه كتاب‌های «از خودرو و رانندگی چه می‌دانید؟» به موضوع «خودروهای انژكتوری» پرداخته شده است. سیستم انژكتوری در خودرو، در واقع عملكردی مشابه به كاربراتور دارد كه همان مخلوط سوخت و هوا به نسبت لازم، و تزریق آن به موتور است. ولی به دلیل ماهیت اجزای آن و سیستم متفاوت، این عمل بسیار دقیق‌تر انجام می‌شود. ضمن آن كه موجب پایین آمدن مصرف سوخت خودرو و كاهش میزان آلودگی هوا می‌گردد. سیستم انژكتوری از سه جزء كلی تشكیل شده است كه همانند دیگر سیستم‌ها دارای ورودی‌ها و خروجی‌هاست. مغز الكترونیكی سیستم (ECU)، بر اساس این ورودی‌ها و الگوریتم پیچیدة خود، تعیین‌كنندة خروجی‌های سیستم است. در این مجلد سعی شده است، تا اقدامات اولیة لازم برای بهره‌برداری صحیح از خودروهای انژكتوری آموزش داده شود."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.