0

خیام و ترانه‌ها

خیام و ترانه‌ها/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : فكر روز
•سال نشر : 1379
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 0
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-343-033-2
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی : فارسی
• تعداد صفحات : 256
• قیمت : 13500
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : نویسنده در این پژوهش، ابتدا از دوران طلایی ریاضی و نجوم و موسیقی در عهد ((خیام)) سخن می‌گوید، سپس براساس اقوال دیگران اشارتی دارد بر بینش فلسفی خیام و شهرت و اعتبار او نزد غربیان .در بخش بعدی كتاب، نوشته‌های چهار تن از ایرانیانی كه درباره خیام آثاری برجای گذاشته‌اند به اختصار ارزیابی می‌شود . این چهار تن عبارت‌اند از :صادق هدایت، محمدعلی فروغی، علی دشتی و محمدرضا درویش .نگارنده همچنین در كتاب حاضر با استفاده از منابع متعدد سعی دارد تصویری گویا و روشن از زندگی، احوال و اندیشه‌های خیام به دست دهد .وی در انتهای كتاب، ترانه‌های خیام را فراهم می‌آورد .

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.