0

خیر و شر

خیر و شر/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : بهنام
•سال نشر : 1381
• نوع کتاب : ترجمه
• رده سنی : 0
• تیراژ : 2200
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-5668-14-X
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی : هندی
• تعداد صفحات : 98
• قیمت : 8000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : جیبی
• شماره جلد : 0
• چکیده : كریشنا مورتی ـ عارف و متفكر هندی ـ در این كتاب، در قالب داستان و مصاحبه بر آن است نشان دهد كه در نظام آفرینش شر "وجود ندارد بلكه آنچه هست "خیر "محض است .به زعم وی" :هنگامی كه ذهن كاملا هوشیار، تیز و مراقبت است . چیزی به نام خیر و شر وجود ندارد بلكه فقط ساحت بیداری وجود دارد ."وی برای دیدن زیبایی‌ها و رستن از "شرانگاری "رهنمودهایی به دست می‌دهد .یكی از رهنمودهای بدین قرار است" .تنها زمانی امكان رهایی از این دوبینی وجود دارد كه كاملا در تماس با واقعیت موجود باشید یعنی با آنچه عملا هست .""

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.