0

داستایفسكی و آنا

داستایفسكی و آنا/

•پدید اورندگان : , , ,
•ناشر : نشر و پژوهش فرزان روز
•سال نشر : 1381
• نوع کتاب : ترجمه
• رده سنی : 0
• تیراژ : 2200
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-6138-97-7
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی : روسی
• تعداد صفحات : 112
• قیمت : 7500
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : كتاب متشكل از دو نوشته درباره داستایفسكی "و همسرش "آنا گریگوریونا" است كه طی آن جزییات زندگی، اندیشه‌ها، احساسات و عواطف این نویسنده برجسته روس آشكار می‌گردد .در بخشی از كتاب آمده است" :كمال مطلوب اخلاقی داستایفسكی به غایت متعالی بود .چیزی كه در این جا متناقض می‌نماید این است كه او به نهادهای مورد دفاعش همچون كلیسای ارتدكس روسیه و حكومت مطلق، مضمون اخلاقی جدیدی را منضم می‌ساخت كه ابدا با واقعیات سنخیت نداشت .برای مثال سوسیالیسم مسیحی او نه در سوسیالیسم رسمی می‌گنجید و نه در مسیحیت رسمی...نیروی فیاض معنوی، آن جزء جدایی‌ناپذیر هر چیزی كه داستایفسكی نوشته است، در طول زمان آشكارتر می‌گردد و هر نسل به كشف معانی جدیدی در آثار او نایل می‌آید...زندگی شخصی او به اندازه داستان‌های نبوغ آسایش سرشار از حادثه و شور و هیجان بود ."..."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.