0

در آستانه سلوك

در آستانه سلوك/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : مسجد مقدس جمكران
•سال نشر : 1388
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 3000
• نوع جلد : سلفون
• شابک : 978-964-973-225-1
• تاریخ نشر :
• محل نشر : قم
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 416
• قیمت : 45000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : وزیری
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"تحیقی درباره راه‏های «تهذیب نفس» و «سیر و سلوك» اخلاقی است. در این اثر سعی شده است زمینه‏های صحیح تربیت و سازندگی روحی با استناد به آیات و روایات مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد. نگارنده نخست به فضیلت علم و دانش و رابطه آن با تزكیه نفس اشاره كرده و سپس به دیدگاه قرآن كریم درباره انسان و سیر صعودی و تكاملی او و همچنین سیر نزولی انسان پرداخته است. آنگاه به آثار ایمان و نشانه‏های مومن و شیعه پرداخته و برخی از فضایل اخلاقی كه تقویت آن‏ها موجب سیر و سلوك معنوی و رسیدن به هدف و سعادت می‏شود را بیان كرده و فرمانبرداری از خداوند، دشمن‏شناسی، عبرت‏گیری از حوادث روزگار، تقوی و پرهیزگاری را از مهمترین عوامل رسیدن به تهذیب نفس و سیر و سلوك ارزیابی كرده است."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.