0

در انتظار یار

در انتظار یار/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : سلاله
•سال نشر : 1377
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 1000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-91033-9-2
• تاریخ نشر :
• محل نشر : زنجان
• زبان : فارسی
• زبان اصلی : فارسی
• تعداد صفحات : 80
• قیمت : 2500
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : دفتر حاضر متضمن شعرهایی در قالب غزل و دوبیتی است .عناوین برخی اشعار بدین قرار است :((شمع خلوت))، ((باغ رخت))، ((می‌لبانت))، ((دام زلفت))، ((محبت))، ((نقش تو))، ((مهر ایران))، ((دنیای عجیب)) و ((سد هجران)) .و اینك نمونه‌ای از اشعار: مردان شیر تا به جهان پیر می‌شوند / روباه‌ها به روی زمین شیر می‌شوند / تا ذوالفقار حق به غلافش نهفته است / میخ طویله‌ها همه شمشیر می‌شوند/.

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.