0

در باب ادبیات

در باب ادبیات/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : ققنوس
•سال نشر : 1384
• نوع کتاب : ترجمه
• رده سنی : 0
• تیراژ : 1650
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-311-522-4
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 192
• قیمت : 18000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"این كتاب متضمن پرسش‌هایی است در باب ادبیات و چگونگی خواندن آن كه "هیلیس میلر" در این كتاب به آن‌ها پاسخ می‌دهد. "میلر از افلاطون و ارسطو و كتاب مقدس آغاز می‌كند. آثار داستایفسكی، پروست، هنری جیمز و ژاك دریدا را به یاری می‌گیرد و می‌گوید كه ما باید ادبیات بخوانیم، چرا كه خلق عوالم تخیلی بخشی از نیاز اساسی بشر است، اما در عین حال هشدار می‌دهد كه این كار باید با دیدگاهی انتقادی صورت بگیرد". كتاب با این پرسش‌ها و مباحث شكل گرفته است: "ادبیات قرن بیستم"، "ادبیات به مثابه واقعیت مجازی"، "راز ادبیات"، "چرا باید ادبیات بخوانیم؟"، "ادبیات را چگونه بخوانیم؟" و "چگونه تطبیقی یا خوره‌وار بخوانیم"."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.