0

درباره آكویناس

درباره آكویناس/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : حكمت
•سال نشر : 1388
• نوع کتاب : ترجمه
• رده سنی : 0
• تیراژ : 1000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 978-964-8713-60-2
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی : انگلیسی
• تعداد صفحات : 176
• قیمت : 32000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"تومسا آكویناس (1225-1274 م) یكی از بزرگ‌ترین فیلسوفان و اندیشمندان تاریخ فلسفه به شمار می‌آید. فهم فلسفة وی، به نوعی، دست یافتن به كل فلسفة یونانی، دوران یونانی‌مآبی و فلسفة سده‌های میانه است كه به وضوح در آثار جامع و «چندوجهی» او آمده و شرح و بسطی دقیق و عمیق یافته است. آكویناس به دلیل بررسی قلمروهای محوری فلسفه مانند فضیلت، شناخت‌شناسی، مابعدالطبیعة سنتی، فلسفة ذهن، فلسفة سیاسی و فلسفة دین نیز حائز اهمیت است. كتاب حاضر، نگاشتة جان اینگلیس، اثری تعلیمی برای دانشگاه‌ها است و طی آن نگارنده بررسی اندیشة آكویناس را در بستر تاریخی تفكر و فلسفه مد نظر دارد و با اتكا به مهم‌ترین اثر او یعنی «جامع‌الهیات» به نبیین مفاهیم و تحلیل فلسفی وی می‌پردازد."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
• توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.