0

درمان كامل لكنت

درمان كامل لكنت/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : رشد
•سال نشر : 1385
• نوع کتاب : ترجمه
• رده سنی : 0
• تیراژ : 3000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-7537-95-6
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی : انگلیسی
• تعداد صفحات : 190
• قیمت : 22000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : وزیری
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"كتاب حاضر، حاوی یك برنامه‌ی درمانی است كه به مخاطبان كمك می‌كند تا با توجه ویژه به هریك از عناصر پدیده‌ی لكنت، عملا و به طور پایدار، لكنت را تحت كنترل خود درآورند. بر این اساس، بخش آغازین كتاب به توصیف نظری لكنت اختصاص دارد كه دربرگیرنده‌ی مطالبی در خصوص كنترل لكنت است. مخاطبان با مطالعه‌ی این بخش درمی‌یابند كه لكنت پدیده‌ی پیچیده‌ای است كه به دستگاه گفتار محدود نمی‌شود. بلكه تمام رفتارها را نیز دربرمی‌گیرد و برای كنترل لكنت باید این رفتارها به ترتیب تغییر یابند. بخش دوم، شامل 30 تمرین به منظور كنترل لكنت است كه به دو دسته تقسیم شده است: دسته‌ی نخست به طور مستقیم درباره‌ی فرآیند گفتار و دسته‌ی دوم درباره‌ی رفتار‌های گوناگون وابسته به لكنت است. پاره‌ای از تمرین‌ها بدین قرار است: آواسازی كردن، تغییر شیوه‌ی نگرش نسبت به واژه‌ها، گوش كردن به گفتار دیگران، بلند حرف زدن، آواز خواندن، و نگرش مثبت داشتن. در بخش سوم نیز، شیوه‌ درمان كودكان دارای لكنت تشریح شده است."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.