0

دلبرستان

دلبرستان/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : بقیه العتره
•سال نشر : 1382
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 5000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-95066-0-8
• تاریخ نشر :
• محل نشر : قم
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 200
• قیمت : 8000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : مجموعه حاضر خلاصه ای است از كتاب زینة المجالس " نوشته "مجدی " كه در قرن دهم به رشته تحریر درآ'مده است و دربرگیرنده 102 حكایت و روایت مذهبی و تاریخی است ؛ برای نمونه حكایت "61" چنین است : "روزی انوشیروان از وزیرش بزرگمهر پرسید : بهترین چیزها در عالم چیست ؟ بزرگمهر پاسخ داد: "سه چیز است ، زن و مرگ و احتیاج " انوشیروان بهت زده پرسید : یعنی چه ؟ بیشتر توضیح بده . بزرگمهر پاسخ داد اگر زن نبود، پادشاهی مانند تو از كدام مادر زاده می شد؟ اگر مرگ نبود ، پدر تو نمی مرد و سلطنت به تو نمی رسید و اگر احتیاج نبود ، كسی چون من به خدمت تو در نمی آمد"."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.