0

دلشده

دلشده/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : موسسه فرهنگی مطالعاتی شمس‌الشموس
•سال نشر : 1386
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 5000
• نوع جلد : گالینگور
• شابک : 978-964-291-001-4
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 320
• قیمت : 27000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"سید هاشم حداد از عارفان بزرگی است كه در سال 1317 هـ ق در كربلا به دنیا آمد، وی پس از چندی به تحصیل در علوم حوزوی پرداخت، سپس با یكی از دختران قبیله‌ی جنابی‌ها ازدواج كرد و سرانجام در سال 1404 هـ . ق درگذشت. او در درون خود احساس و شوقی نسبت به شناخت حقیقی و عرفان داشته و در این راه با آیت‌الله سید علی قاضی آشنا می‌شود و به نجف می‌رود. و در آن‌جا تولیت مدرسه‌ای هندی را برعهده می‌گیرد. سید هاشم به كمك سید علی قاضی راه پرفراز و نشیبی را در عرفان طی می‌كند و با تحمل ریاضت‌ها و چشم‌پوشی از دنیا و نفسانیات به حقیقت توحید دست می‌یابد. كتاب حاضر حاوی زندگی‌نامه و تحلیلی بر احوالات این عارف بزرگ است. بر این اساس نگارنده در كتاب به بررسی اخلاق وی در جامعه و خانواده و نیز اخلاق عارفانه‌ی او، رابطه‌ی او با شاگردان و نیز معرفی برخی از شاگردان وی از جمله موسی یحیی، حبیب سماوی و محمدعلی خلف‌زاده می‌پردازد. در پایان نیز موضوعاتی چون شرك و توحید، بندگی مخلصانه، قبولی اعمال و معرفت حقیقی امام را با توجه به بیانات و خاطرات این عارف بررسی می‌كند."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.