0

دوستی

دوستی/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : فردابه
•سال نشر : 1379
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 5000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-6834-24-8
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی : فارسی
• تعداد صفحات : 72
• قیمت : 3000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : شصت و پنج گفتار كوتاه از سخنان گهربار علی(ع)، در این مجلد از مجموعه((با نهج‌البلاغه آشنا شویم)) گردآمده كه طی آن مضمون((دوستی)) از زوایای مختلف بررسی و تبیین می‌شود .ذیل هر گفتار، عنوان، متن اصلی، ترجمه و شماره خطبه مندرج است .تاثیر دوستی، ارزش دوستی، آداب دوستی، بهترین دوست، بدترین دوست، دوست واقعی، و خلوص در دوستی از عناوین این كتاب هستند .

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.