0

دیوان الحنین

دیوان الحنین/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : ذوی ‌القربی
•سال نشر : 1384
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 2000
• نوع جلد : گالینگور
• شابک : 964-518-025-2
• تاریخ نشر :
• محل نشر : قم
• زبان : عربی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 312
• قیمت : 0
• نوبت چاپ : 1
• قطع : وزیری
• شماره جلد : 5
• چکیده : ,"این كتاب جزء پنجم و ششم و از مجموعه‌ی "دیوان الحنین" در یك مجلد است كه در آن اشعاری به زبان عربی محلی در رثای خاندان پیامبر (ص) به ویژه واقعه‌ی كربلا و شهادت امام حسین (ع) و یاران آن حضرت به خصوص حضرت ابوالفضل عباس (س) و به اسارت بردن خاندان آن حضرت به نظم كشیده شده است."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.