0

Two Outsiders

Two Outsiders/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : روشنگران و مطالعات زنان
•سال نشر : 1377
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 1000
• نوع جلد : گالینگور
• شابک : 964-5512-87-5
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : انگلیسی
• زبان اصلی : فارسی
• تعداد صفحات : 164
• قیمت : 20000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : این كتاب كه ترجمه فارسی آن با عنوان ((دو غریب)) به چاپ رسیده است، دومین رمان از دوره جدید فعالیت ادبی این نویسنده است كه خود كتابش را ((شبه‌رمان)) می‌نامد .((دو غریب)) روایت دوره‌ای خاص از زندگی مردم ما از دو دیدگاه فردی است ;آن كه مانده است در دیار خویشتن احساس غریبی می‌كند و آن كه گریخته و به ظاهر به ساحل امن رسیده، دلش در هوای سرزمین آبا اجدادی می‌تپد و پر می‌زند .((دو غریب)) داستان بلند ((نامه‌ها))ست، نامه‌های دو دوست، دو تنها، دو غریب، و دو نابسامان در جست‌وجوی سامان.

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.