0

رقص آشفته

رقص آشفته/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : نیك‌آموز
•سال نشر : 1385
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 1000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-7875-88-6
• تاریخ نشر :
• محل نشر : اردبیل
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 62
• قیمت : 10000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"بخش نخست كتاب، بحثی است درباره‌ی هنر، زیبایی و زیبایی‌شناسی كه پس از آن، دو مثنوی به نام "دختر پادشاه و جوان تارزن" و "پیرزن و باده‌فروش" نیز ابیاتی عرفانی در مدح عشق و صانع عشق به نظم كشیده شده است. برای نمونه: ساغر شبگیر شوخیزی فكن/ بر خیال شبروان سیری فكن/... خاكت از زبان باران او رنگین بود/ شخصت از انبان او سنگین بود"."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
• توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.