0

روباه و گرگ بدجنس

روباه و گرگ بدجنس/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : عروج اندیشه
•سال نشر : 1389
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 3
• تیراژ : 10000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 978-964-163-148-4
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 12
• قیمت : 8000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : خشتی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"در این جلد از مجموعه كتاب‌های« قصه‌های ایرانی»، چهار قصه از بهارستان جامی(شاعر و نویسنده س بزرگ قرن پنجم هجری) انتخاب و به‌همراه تصاویری رنگی برای گروه سنی«ب» و «ج» به چاپ رسیده‌است. برای مثال در داستان«روباه و گرگ بدجنس»، كودكان با گرگ نادان و مغروری آشنا می‌شوند كه به همراه روباه از یك سوراخ تنگ وارد باغی می‌شود و شروع به خوردن مرغ و خروس‌ها می كند. ناگهان صاحب باغ از راه می‌رسد و روباه و گرگ فرار می‌كنند. اما گرگ مغرور از بس خورده شكمش باد كرده و داخل سوراخ گیر می‌كند. صاحب باغ هم حسابی او را كتك می‌زند. روباه به گرگ می خندد و می‌گوید: حالا دیدی من از تو باهوش ترم. من وقتی از سوراخ تنگ وارد باغ شدم به عاقبت كار فكر كردم و به اندازه خوردم."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
• توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.