0

روزی كه خودم را پیدا كردم

روزی كه خودم را پیدا كردم/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : نشر نوشته
•سال نشر : 1389
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 4
• تیراژ : 4000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 978-964-9990-64-4
• تاریخ نشر :
• محل نشر : اصفهان
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 24
• قیمت : 12000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : خشتی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"«اشی» به همراه پدر و مادر، به ویلای كناردریا می‌روند. اشی با گچ عكس خود را روی دیوار ویلا می‌كشد، اما عكسش ناتمام می‌ماند. پدر و مادر ناراحت می‌شوند و تصمیم می‌گیرند كه نقاشی روی دیوار را پاك كنند. در كنار دریا اشی كمی از پدر و مادر دور می‌شود و با دختر كوچكی كه عروسكی گلی در دست دارد شروع به تمیز كردن عروسك گلی می‌كنند. اشی متوجه می‌شود كه پدر و مادر را گم كرده است. همة ویلاهای اطراف هم‌رنگ هستند و تفاوتی با هم ندارند. اشی بعد از این كه چند ویلا را می‌بیند با دیدن عكس خود كه روی دیوار كشیده بود ویلا را پیدا می‌كند و تا رسیدن پدر و مادر به كامل كردن عكس خود می‌پردازد. این كتاب مصور، از سری قصه‌های اشی است و برای گروه سنی «ج» به نگارش درآمده است."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
• توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.