0

آدم برفی

آدم برفی/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : جان‌جهان
•سال نشر : 1389
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 1000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 978-964-7944-48-9
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 64
• قیمت : 12000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : جیبی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"در داستان «امتحان جغرافی» محمدحسین به طور جدی برای امتحان جغرافی آماده می‌شود و در خیال خود، در حال رقابت با رقیب و دوستش «سعید» است. او در مقابل خواستة مادر خود «سادات» و ننه ابی برای بیرون رفتن و خریدن وسایل مقاومت می‌كند و با چندبار دوره كردن درس‌هایش، بالاخره روز امتحان فرامی‌رسد. صبح با وجود سرماخوردگی خود را به مدرسه می‌رساند. ناگهان در دستان سعید كتاب علوم را می‌بیند و شروع به سرزنش او می‌كند، اما با نگاه به همكلاسی‌هایش و دیدن كتاب علوم در دستان آنها به اشتباه خود پی می‌برد. این كتاب 4 داستان كوتاه از قصه‌های محمدحسین با عناوین همسایة جدید، آدم برفی، حلوا و امتحان جغرافی‌ است."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.