0

آدم و حوا

آدم و حوا/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : آبشن
•سال نشر : 1383
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 6
• تیراژ : 15000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-8322-08-2
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 12
• قیمت : 3000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : خشتی
• شماره جلد : 0
• چکیده : در این جلد از مجموعه بهترین داستان" كه برای گروه سنی "ب" و "ج" به چاپ رسیده، داستان خلقت آدم و حوا بازگو شده است. خداوند پس از آن كه زمین و آسمان را خلق نمود و فرشتگان و سایر موجودات را آفرید. اراده كرد تا آدم را از گل بیافریند؛ اما این كار با اعتراض فرشتگان مواجه شد. با این همه خداوند آدم را آفرید و پس از آن نیز برای تنها نبودن وی، حوا را خلق كرد. پس از چندی شیطان كه به خاطر سجده نكردن بر آدم، از درگاه خداوند رانده شده بود، آدم و حوا را فریب داد و آن دو از بهشت رانده و به زمین كوچ داده شدند. آدم و حوا كه از اشتباه خود پشیمان شده بودند، توبه كردند، خداوند نیز توبه آن‌ها را پذیرفت. با این همه، همچنان در زمین باقی ماندند."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.