0

آدمی پرنده نیست

آدمی پرنده نیست/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : محمدابراهیم شریعتی افغانستانی
•سال نشر : 1385
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 0
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-06-4320-3
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 130
• قیمت : 10000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"كتاب حاضر حاوی اشعاری در قالب شعر سپید از شاعر افغانی است كه وی در آنها وقایع و رخدادهای جنگ افغانستان را به تصویر كشیده است. عنوان برخی از اشعار عبارت‌اند از: فلسطین، خون خدا، یاد، باران، ملت من، وطن، دختران چشم بادامی و... در شعر «صدای زنان وطنم» آمده است: من تمام شب/ گریة زنی را می‌شنوم/ كه در آستانة بلغ/ ماهتاب را/ قرص نانی می‌بیند/ آویخته/ بر درگاه خداوند/ و آرزو می‌كند/ كه شب دیرتر بپاید/ تا سحرگاهان/ گریة كودكان گرسنه/ آرامش فرشتگان به نماز برخاسته را فرو نریزد..."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.