0

سوگلی حرمسرا

سوگلی حرمسرا/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : حسام , پورنگ
•سال نشر : 1379
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 3300
• نوع جلد : گالینگور
• شابک : 964-6850-11-1
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی : فارسی
• تعداد صفحات : 520
• قیمت : 26000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : وزیری
• شماره جلد : 0
• چکیده : در این داستان تاریخی، فرخ میرزا "پسر فتحعلی شاه كه به تازگی حكومت شیراز را به چنگ آورده در اندیشه ازدواج با دختری است كه شاید او را صاحب فرزند كند، زیرا او پیش از این دختران بسیاری را كه از او صاحب بچه نشده‌اند به قتل رسانده غافل از آن‌كه خود نمی‌تواند صاحب فرزند شود .ماجرای اصلی داستان، از آنجا آغاز می‌شود كه هیچ یك از اهالی شیراز حاضر به وصلت با شاهزاده نیستند و "حاج مصباح "از جمله كسانی است كه فراشان شاهزاده، دختر او را برگزیده‌اند و او نیز ناگزیر كنیز خود را به جای دخترش معرفی می‌كند كه "نگین "نام دارد" .نگین " اینك با آگاهی كامل از وضعیت شاهزاده پای به حرمسرای او می‌گذارد و با ترفند تمام امور حرمسرا را در اختیار می‌گیرد و ...."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.