0

سه‌تار

سه‌تار/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : معین
•سال نشر : 1384
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 2000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-7603-60-6
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 208
• قیمت : 15000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : جیبی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"كتابچه‌ی حاضر، اثر "جلال آل‌احمد"، حاوی سیزده داستان كوتاه با این عناوین است: "سه‌تار"، "بچه‌ی مردم"، "وسواس"، "لاك صورتی"، "وداع"، "زندگی كه گریخت"، "آفتاب لب بام"، "گناه"، "نزدیك مرزون‌آباد"، "دهن‌كجی"، "آرزوی قدرت"، "اختلاف حساب" و "الگمارك و المكوس". تمام داستان‌های این مجموعه، درباره‌ی زندگی مردمان ساده‌ای است كه قربانی اوضاع نابهنجار زندگی می‌شوند. فكر شكست است. برای نمونه در "سه‌تار" مردی پس از مدت‌ها به آرزوی ساده‌اش ـ خرید تارـ می‌رسد، اما پس از درگیری با مردی متعصب تمام آرزوهایش برباد می‌رود، در "لاك صورتی"، زنی با تقلای فراوان یك شیشه لاك می‌خرد، اما با واكنش سخت شوهر بی‌پولش رو‌به‌رو می‌شود، و نیز در "زندگی كه گریخت" باربر گرسنه‌ای پس از روزها بیكاری كاری دست‌وپا می‌كند، اما زیر بار تاب نمی‌آورد و جانش را از دست می‌دهد."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.