0

شبهای پیشاور

شبهای پیشاور/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : احتجاج
•سال نشر : 1387
• نوع کتاب : ترجمه
• رده سنی : 0
• تیراژ : 3000
• نوع جلد : گالینگور
• شابک : 978-964-8014-19-8
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی : عربی
• تعداد صفحات : 890
• قیمت : 65000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : وزیری
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,""محمد سلطان الواعظین" ـ اندیشمند شیعی ـ در سال 1345 هـ . ق، پس از زیارت عتبات عالیات به هندوستان رفت تا از طریق این كشور وارد مرز افغانستان شده و برای زیارت مزار امام رضا (ع) به ایران بیاید. او در مسیر خود به پیشاور رسیده بود كه از سوی علما و رجال شهر برای سخنرانی دعوت شد. در پیشاور به او خبر دادند دو نفر از علمای اهل سنت كابل به نام "حافظ محمد رشید" و "شیخ عبدالسلام" تقاضای ملاقات دارند. آن دو ده شب پی‌درپی با سلطان الواعظین به مناظره و بحث در موضوعات مختلف دینی پرداختند و سلطان الواعظین با استدلال و استناد به منابع اسلامی به آنان پاسخ داد، به طوری كه پس از 10 شب، 6 نفر از رجال اهل تسنن به مذهب شیعه پیوستند. موضوع مناظرات ده شب عبارت‌اند از: ذری? رسول‌الله (ص)، اشكالاتی بر شیعه و پاسخ هریك، عقاید گوناگون فرقه‌های مختلف اسلام و احادیثی چون ثقلین و سفینه، امامت، حدیث الوار، شان حضرت علی (ع)، اتحاد نفسانی حضرت محمد (ص) و حضرت علی (ع)، فرق میان اسلام و ایمان، فضایل و مناقب حضرت علی (ع)، و بررسی حدیث انا دارالحكمه. كتاب حاضر حاوی متن كامل مناظرات است."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
• توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.