0

شكوه زندگی

شكوه زندگی/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : ثالث
•سال نشر : 1387
• نوع کتاب : ترجمه
• رده سنی : 0
• تیراژ : 1500
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 978-964-380-380-3
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 296
• قیمت : 55000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"زندگی پرشكوه است. به خود ما بستگی دارد تا بتوانیم جزئی از كل این زندگی باشیم. وقتی چنین شد نیازمندی از بین می‌رود و توانسته‌ایم‌ به كمال دست یابیم، توانایی در عشق ورزیدن آمیخته با احساس اطمینان و شادی سراسر وجودمان را روشن می‌سازد و به مغناطیسی تبدیل می‌شویم كه تمام خوبی‌ها را دراین جهان به خود جذب می‌كند. باید بدانیم برخورداری از دو دور? خوب تجرد و تاهل، هر دو با هم می‌تواند دستاوردهای دلخواه را به همراه داشته باشد و راز نهفته‌اش در این است كه در هر وضعیتی هستیم از دستاوردهای آن بهره برگیریم. بدین‌ترتیب شما همواره در سرسبزترین مكان زندگی خواهید بود. سوزان جفرز در كتاب حاضر طی پنجاه مقاله تجربیات زندگی‌اش را بیان كرده و شكوه زندگی را نمایان می‌سازد. توانمندی، عشق و ارتباط، مضمون اصلی اكثر مقالات است. با خواندن كتاب درخواهید یافت: شوخ‌طبعی نیاز مبرم و همیشگی زندگی است؛ لحظات دشوار سبب می‌شود مكث كنیم و دربار? هدف زندگی بیندیشیم؛ عشق یاریمان می‌دهد بر هم? آن‌چه تحملش در زندگی سخت است فایق آییم و..."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.