0

شوخی و جدی

شوخی و جدی/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : البرز فردانش
•سال نشر : 1388
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 1000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 978-964-8208-75-7
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 54
• قیمت : 15000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"مجموعة حاضر حاوی قطعاتی ادبی با موضوعات مختلف است. عناوین یكی از این قطعات «آدم و حوا» است. در این قطعه می‌خوانیم: خوشا به حال آدم که تنها عاشق روی زمین بود. بی هراس از ترس از دست دادن معشوقش، بی پروا در عشق بازی‌هایش. نه کسی بود که وقت نبودنش سد راه حوا شود و متلکی به او بگوید. نه تلفنی داشت که نیمه شب مزاحمی زنگ بزند و فوت کند و بعد او برود توی فکر که نکند این شاید فلانی باشد که چشمش دنبال حوا بود و خوش به حال حوا که معشوق‌ترین معشوق آدم بود. نه ترسی از آمدن هوو داشت، نه ترسی از بیرون زدن رگ تعصب همسر. کاشکی من آدم بودم و تو هم حوا. هیشکی بین ما نبود به جز خدا.» برخی دیگر از قطعات كتاب عبارت است از: مثل تو؛ اینجا همه‌چیزش یك جور دیگر است؛ سایه‌روشن؛ بی‌خوابی؛ هفت كارت؛ و من درك نمی‌كنم."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.