0

شورا در اسلام

شورا در اسلام/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : یاس زهرا (س)
•سال نشر : 1387
• نوع کتاب : ترجمه
• رده سنی : 0
• تیراژ : 0
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 978-964-2843-46-6
• تاریخ نشر :
• محل نشر : قم
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 172
• قیمت : 22000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"شورا از ماده «شَ وَ رَ» ، یكی از آموزه‌های اسلام و ناظر به یك تأسیس مهم اجتماعی است. در اهمیّت این مطلب همین بس كه نام یكی از سوره‌های قرآن «شورا» نامیده شده و در چندین جای كتاب خدا، از آن سخن رفته است. قرآن كریم كار مومنان را بر اساس مشورت توصیف كرده و در جای دیگر ، رسول گرامی اسلام (ص) را به رایزنی با مسلمانان فرمان داده است. علاوه بر این شورا و مشورت حجم فراوانی از سخنان پیشوایان دین را از آن خود كرده است و این امر نشان از ارج و جایگاه این اصل در منظومه معارف اسلامی دارد. از سوی دیگر شاید بتوان مسئله شورا را «ام‌المسائل» فقه سیاسی اسلام نامید كه فقها‌ی اسلامی بارها جوانب گوناگون آن را بررسی كرده و ژرفای آن را كاویده‌اند. كتاب حاضر از چهار بخش مجزا تشكیل شده كه بخش نخست آن به كلیات موضوع شورا و آیات قرآنی مرتبط با موضوع اختصاص دارد. « فقه شورا» كه بدنه اصلی این اثر را تشكیل می‌دهد در فصل دوم مورد پژوهش قرار گرفته است. بخش سوم كتاب در حقیقت فهرست كاملی از روایات پیشوایان دین درباره‌ی شورا و مشورت است. در بخش چهارم كتاب، كلیات مسائل مربوط به مردم سالاری، پارلمان، سازوكار احزاب و... ارائه شده است."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.