0

شیمی آلی 2

شیمی آلی 2/

•پدید اورندگان : , , , , , ,
•ناشر : علوم ‌دانشگاهی
•سال نشر : 1377
• نوع کتاب : ترجمه
• رده سنی : 0
• تیراژ : 5000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-6186-09-2
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی : فارسی
• تعداد صفحات : 696
• قیمت : 18000
• نوبت چاپ : 4
• قطع : وزیری
• شماره جلد : 0
• چکیده : كتاب حاضر، بر اساس سر فصل‌های كتاب شیمی آلی، برای دانشجویان رشته‌های شیمی در سه جلدتدوین شده است .جلد دوم از این مجموعه به مفاهیم اساسی شیمی آلی اختصاص دارد .مباحث این جلد بدین قرار است: تركیب‌های آلیفاتیك حلقوی، آروماتیك و آلیفاتیك، كربوسیلیك اكسیدها، آلدهیدها، طیف بینی و ساختار، فنول‌ها، آمنین‌ها، كربانیون‌ها و غیره كه به همراه مسائل، تمرین‌ها و مثال‌های مختلف ارائه شده است.

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.