0

صدام، زندگی مخفی

صدام، زندگی مخفی/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : عطایی
•سال نشر : 1383
• نوع کتاب : ترجمه
• رده سنی : 0
• تیراژ : 3300
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-313-618-3
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی : انگلیسی
• تعداد صفحات : 496
• قیمت : 0
• نوبت چاپ : 1
• قطع : وزیری
• شماره جلد : 0
• چکیده : كتاب حاضر، زندگی نامه سیاسی و شخصی صدام حسین است؛ روایتی مفصل با جزئیات بسیار و تحلیل‌های متعدد از مراحل مختلف زندگی و فعالیت‌های سیاسی صدام در كنار حوادث مهم تاریخ معاصر عراق كه نقش صدام در آنها روشن شده و از بسیاری روابط او با رویدادها و اشخاص پرده برداشته است. در سرآغاز" كتاب به ارتباط صدام با شبكه‌های تروریستی و گروه‌های تندرو، به ویژه القاعده و احتمال دست داشتن صدام در حوادث یازده سپتامبر صحبت شده است. در فصل نخست با عنوان، "بی سرپرست" دوران كودكی، خانواده، اعضای خانواده، پدر و مادر، بستگان و نزدیكان صدام معرفی شده است. فصل دوم كه "جنایتكار" نام گرفته دوران جوانی صدام را در بر می‌گیرد كه همزمان با كودتای عبدالكریم قاسم در اواسط دهه 1950، نقش صدام در آن، فعالیت حزب بعث، چهارسال تبعید صدام به مصر، و كوشش نافرجام ترور توسط صدام است. در فصل سوم با عنوان "انقلابی"، حوادث مربوط به كودتای 1968، به قدرت رسیدن ژنرال حسن البكر، نقش صدام در به قدرت رسیدن بكر و قدرت و موقعیت رو به رشد صدام بررسی شده است. در فصل چهارم ("انتقام جو") اقدامات صدام برای تثبیت قدرت حزب بعث و ارعاب مردم بازگو می‌شود. در فصل پنجم با عنوان "سردار ملی" نشان داده شده است كه چگونه صدام به تدریج مقام‌ها و سمت‌های دولتی را تصاحب می‌كند و به قدرت دوم پس از حسن البكر تبدیل می‌شود. فصل ششم با عنوان "تروریست" روایتی است از فعالیت‌های بین المللی صدام مانند حمایت از سوریه و فلسطین علیه اسرائیل، خرید اسلحه، قراردادهای تجاری و نظایر آن. موضوع فصل هفتم با عنوان "آقای رئیس جمهور" درباره بركناری حسن البكر و رسیدن صدام به مقام ریاست جمهوری است. در فصل هشتم كه "جنگ سالار" نام گرفته، دوران جنگ تحمیلی هشت ساله بر ایران بررسی می‌شود. در فصل نهم با عنوان "فاتح" اقدامات صدام پس از جنگ با ایران، ارزیابی و نشان داده می‌شود چگونه جو ارعاب و ناامنی در عراق حاكم می‌شود. فصل دهم (مهاجم) درباره زمینه‌ها و علل حمله عراق به كویت است. در فصل یازدهم نتایج حمله به كویت و شكست صدام بررسی می‌شود. آخرین فصل درباره آخرین سال‌ها و ماه‌های حكومت صدام است. "سخن آخر" نیز به سقوط حكومت و دستگیری صدام حسین اختصاص دارد. در صفحات پایانی عكس‌هایی از صدام در سنین مختلف، چاپ شده است."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.