0

عرفان و دموكراسی

عرفان و دموكراسی/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : قصیده
•سال نشر : 1378
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 3300
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-5629-02-0
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی : فارسی
• تعداد صفحات : 112
• قیمت : 5000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ((دموكراسی از منظر عرفان))، مقوله اصلی كتاب است كه طی آن نگارنده خاطر نشان می‌كند كه پذیرش یا نفی دموكراسی در گرو تبیین فكری و فرهنگی مشروعیت نظام حكومتی است و((شرعی)) یا((مدنی)) بودن نظام با((پذیرش نمایندگی رسمی مذهب))(ولایت) یا((انكار آن))(وكالت) رابطه‌ای تنگاتنگ دارد .برخی مباحثی كه در كتاب مطرح می‌شود بدین قرار است :((مشروعیت حكومت و جایگاه رهبری در قدرت))، ((هرمنوتیك و روش تاویلی در نگاه عرفانی))، ((عرفان و نفی واسطه‌گری دینی))، ((مساوات‌طلبی جوهر اصلی منش عرفانی))، ((جوهره واحد درك‌های گوناگون دینی))، ((ویژگی‌های دموكراسی))، ((الزامات دموكراسی)) و ((چگونگی نیل به دموكراسی)) .

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
• توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.