0

عروسی خاله سوسكه

عروسی خاله سوسكه/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : مجتبی عبدی‌اسكندری
•سال نشر : 1389
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 3
• تیراژ : 5000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 978-964-04-5647-7
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 12
• قیمت : 5000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : خشتی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"خاله سوسكه‌ای با عمة پیرش در خانه‌ای كوچك زندگی می‌كرد. روزی عمة خاله سوسكه گفت كه دیگر نمی‌تواند از او مراقبت كند. و پیشنهاد داد كه خاله سوسكه به همدان نزد «مش‌رمضان» برود و با او ازدواج كند. خاله سوسكه راهی همدان شد و چندین خواستگار برای او پیدا شد. خاله سوسكه از ازدواج می‌ترسید، چون شنیده بود خیلی از مردها، زن‌هایشان را كتك می‌زنند. این موضوع ذهن او را به خود مشغول كرده بود و از خواستگاران خود می‌پرسید كه زمان دعوا و قهر او را با چه چیزی خواهند زد. هركدام از خواستگاران از جمله قصاب، نانوا، بزاز و... از وسیله‌های خطرناكی نام بردند. خاله سوسكه از ترس به آنها جواب رد می‌داد، تا این كه آقاموشه از راه رسید و نظر موافق خاله‌سوسكه را به خود جلب كرد. این كتاب مصور برای كودكان گروه سنی «الف» و «ب» به نگارش درآمده است."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
• توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.