0

عطر یاس

عطر یاس/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : مسجد مقدس جمكران
•سال نشر : 1387
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 3000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-973-059-1
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 96
• قیمت : 6500
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی پالتویی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"در این كتاب كرامتی از امام زمان (عج) در حق یكی از شیعیان آن حضرت به صورت داستان به تصویر كشیده شده است. داستان این كتاب شرح حال مردی است به نام صالح كه بر اثر فقر شدیدی كه برایش پیش آمد آلوده به گناه نشد و پس از اینكه در یك بیابانی گرفتار آمد موفق به دیدار حضرت امام عصر می‏شود و معجزاتی از آن حضرت مشاهده می‏كند و خود نیز از فقر و گرفتاری نجات می‏یابد."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.